Nosaltres

Mundo-Nomada.com

Mundo Nomada té la intenció de motivar, inspirar i ajudar a qui, agafant un temps lliure, ja siguin 2 setmanes o un any, decideixi sortir a viatjar o a treballar pel món.

Volem oferir idees de destins als que viatjar, coses per veure i experiències interessants per viure.

Experiències, com per exemple, des d’un Treking al Nepal fins a un curs d’anglès a Austràlia, passant per treballar a Nova Zelanda durant un temps, amb consells de com organitzar-ho pel vostre compte. Viatjar no té perquè ser car i agafar-se uns mesos o un any sabàtic per descobrir el món, no és tant difícil com pot semblar. Si tanta gent ja ho ha fet…. Per què no pots fer-ho tu també?

POL CARLES

PolVaig néixer al 84, i a finals del 2009 vaig acabar un màster i vaig deixar la feina. Me’n vaig anar a Nova Zelanda en una aventura que havia de durar 3 mesos però que va acabar convertint-se en un any de viatge per més de 10 països asiàtics i que m’ha portat a viure a Bangkok. Així que l’aventura encara no s’ha acabat. Anteriorment ja havia estat 3 cops a Àsia, amb una estada de 4 mesos a la India, un país molt peculiar i dos al Nepal, el país de les muntanyes, entre d’altres.

CarlesTambé del 84. El meu últim llarg viatge va ser una estada de 4 mesos per Austràlia, Indonèsia, Tailàndia i Cambodja, a mitjans del 2010. El 2011 ja m’he pogut escapar un parell de setmanes a Tailàndia. Anteriorment ja havia estat 4 vegades a Àsia. No obstant, el meu país preferit es l’Equador a on vaig descobrir el volcà Chimborazo i vaig aprendre un munt de coses amb el meu guia a la selva. Actualment estic fent el doctorat al Centre de Visió per Computador de la UAB.

pol@mundo-nomada.com

carles@mundo-nomada.com

Presentació dels autors: Per que?

De petits imaginàvem que tindríem unes vides plenes d’aventura… Vàrem créixer llegint Tinti, Asterix i Massagran, que en les seves aventures no paraven de viatjar i viure intensament. Més tard vam començar a sospitar que potser no serien tantes les aventures i que la vida real una miqueta més… avorrida?

Fins que un dia vàrem començar a viatjar. El Marroc va ser el nostre primer destí fora d’Europa. Poc temps i menys diners però molta il·lusió. I quin xoc cultural! Conèixer el Marroc va ser com obrir una finestra al món. Vàrem adonar-nos que les aventures, com els somnis, i com tot a la vida, cal perseguir-les, ja que poc ve per si sol.

Així que des de llavors ens escapem tant com podem.

L’última llarga escapada del Carles va ser amb l’excusa de fer un curs d’angles i gràcies això va poder viatjar per Australia, Indonèsia, Tailàndia i Cambodja. Llegeix el resum del viatge del Carles. I jo, Pol, estic a Bangkok treballat com a professor de castellà, després d’haver viatjat quasi un any per Nova Zelanda, les Illes Fiji, Malàisia, Indonèsia, Tailàndia, Laos i China. Fes clic aquí per llegar un resum d’aquest viatge.

Hem decidit crear aquesta pàgina web per motivar a la gent que vulgui nomaditzar-se, sigui per un mes, per un any, sols o acompanyats, es igual mentre es viatgi per compte pròpia, sentint la llibertat de la vida motxilera, de la vida nòmada!

Compartirem les nostres experiències i la informació que anem aconseguint (o que ja tenim d’altres anys) a través d’aquesta pagina! Per convençe’t a fer el pas i, ja sigui deixar la feina, fer un break als teus estudis, unes vacances diferents, en definitiva trencar la roda de la vida diària, i prendre’t un temps sabàtic per viatjar per altres països culturalment diferents, per atrevir-te a descobrir el mon!

Allà fora hi ha molts països, cultures, paisatges, animals, gent vivint vides totalment diferents i viatjar per ells es molt més fàcil, segur i enriquidor del que pugui semblar. Segueix-nos i t’ho demostrarem! Allà fora hi ha el món, coneixe’l més o menys, només depèn de tu.

T’ho perdràs?

Col·labora amb nosaltres, Ajuda’ns!

Pots fer-ho de diferents maneres:

1- Escrivint un article (pots convidat) sobre la teva ciutat, país o algun lloc que coneguis bé i vulguis compartir amb nosaltres. Si tens un blog serà una manera de fer-lo conèixer una mica mes

2-Enviant-nos la teva opinió. Que canviaries? Sobre que vols que parlem?

3- Compartint-nos amb els teus amics, pots començar amb les xarxes socials.

Orfanato en Kathmandú